Laadsystemen

Steeds meer mensen kiezen voor elektrische wagens omdat ze denken aan de toekomst.
Investeer daarom tijdig in kwalitatieve laadsystemen zowel voor particulieren als voor bedrijven.

LAADSYSTEMEN LATEN INSTALLEREN VOOR ELEKTRISCHE OF HYBRIDE WAGENS

Hoe werkt het opladen van een elektrische auto

Bij het opladen van de auto wordt de batterij voorzien van energie in de vorm van stroom, afkomstig uit een laadpunt. Hiervoor is een laadstation nodig of een stopcontact, een laadkabel en natuurlijk de laadapparatuur in de auto. Deze laatste bepaalt de capaciteit en potentiële snelheid van het laden, waar het laadpunt en de kabel op afgestemd moeten zijn. 

Heb je een elektrische of hybride wagen aangekocht? Dan je best één van onze laadsystemen laten installeren.

Soorten laadpunten

Het laadstation heeft een vaste laadkabel of een uitgang voor het plaatsen van een losse laadkabel. Andere termen voor een laadstation zijn laadbox, laadpaal of wandlader.
Bestaat het laadpunt uit het vaste 220-230 volt stopcontact, dan is er een mobiele lader nodig, ook thuislader genoemd.

ETAPpro chargeking.

De ETAPpro combineert het beste van 2 werelden: Met de ETAPpro in de muurbeugel geklikt heb je een klassieke laadpaal, maar… als je de ETAPpro uit de muurbeugel klikt en voorziet van een adapterkabel dan heb je een mobiele lader die je overal mee kan nemen.

U heeft reeds een ETAPpro chargeking vanaf 850 € *
(* meer info bij uw vertegenwoordiger)


Bestaande klanten geven deze laadpaal 4,5 sterren !


Wallbox pulsar plus

Dit laadpunt is ontwikkeld om je elektrische auto een krachtige slimme lader in een ongelooflijk klein formaat te geven. Hij is perfect voor dagelijks gebruik aan huis omdat hij compacte afmetingen heeft en tevens met zijn minimalistische ontwerp past hij in elke garage.
Wallbox commander 2

Wallbox Commander 2 biedt je bedrijf de gemakkelijkste en kortste weg naar het slim opladen van elektrische voertuigen tegen de beste prijs.

In combinatie met myWallbox voor bedrijven, inbegrepen zonder extra kosten, vermindert deze EV-lader voor bedrijven de totale investeringskosten voor installatie en stroomverbruik dankzij functies zoals: slim laadbeheer, levenslange operationele ondersteuning en het activeren van opladen als inkomstenstroom


Wallbox Copper SB

Wallbox Copper SB is ontworpen om veelzijdigheid, betrouwbaarheid en elegantie te bieden aan bedrijven die van plan zijn hun handelsparking van elektriciteit te voorzien.

Dankzij zijn geïntegreerde stopcontact garandeert de Copper SB-laadpaal tevredenheid van de EV-bestuurders , waardoor EV-laden voor elk elektrisch voertuig op de markt mogelijk wordt. Kies wie toegang heeft tot uw laadpaal met de RFID-kaartlezer en maak gemakkelijk verbinding met de laadpaal met de myWallbox-app.


etrel laadpalen

Etrel Inch Pro

LUISTERT NAAR DE GEBRUIKER
EN COMMUNICEERT MET HET NET

Met de Etrel INCH Pro-laders kunnen exploitanten van laadpunten een groot aantal EV's bedienen, zelfs op locaties met een beperkte stroomvoorziening. Slimme clustering en energiebeheermogelijkheden helpen de installatie- en operationele kosten te verlagen, terwijl ondersteuning voor verschillende talen en autorisatiemodi zorgt voor een bredere toepasbaarheid. De duurzame behuizing van INCH Pro laadstation is gebouwd om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan, terwijl het bedrijf met het ontwerp kan opvallen.

Etrel Inch Duo

GELIEFD ONDERSCHEIDEND ONTWERP,
GEHEEL NIEUWE TECHNOLOGIE.

INCH Duo is een onopvallende, duurzame lader, klaar voor continu gebruik in veeleisende openbare locaties. Ergonomisch design en een groot display met duidelijke oplaadinstructies en ad-hoc betalingsoptie bieden gemak voor nieuwe gebruikers, terwijl optionele integratie met externe sensorapparatuur zoals parkeersensoren de toegankelijkheid van de infrastructuur helpt verbeteren en gebruikspatronen optimaliseert.

Smappee EV Wall

Wil je je elektrische auto laden met zonne-energie en in perfect evenwicht met de andere energiestromen in je huis? Of zoek je een manier om de laadkosten door te rekenen aan je werkgever? Dan is Smappee EV Wall de oplossing voor jou.

Helemaal future proof dankzij laadsystemen

Wees helemaal voorbereid op de toekomst. Elektrisch rijden zit in de lift.

Nooit afhankelijk van derden

Met een eigen laadsysteem ben je bepaal je zelf wanneer je je wagen oplaadt.

Perfecte combinatie met zonnepanelen 

Verhoog je eigen verbruik door je wagen elektrisch op te laden.

Een vrijblijvend gesprek over laadsystemen met onze experts?

Chat openen
Hallo
Kunnen we je helpen?